ERDON Eletmód

2013.01.07. 14:05

Idei jóslatok férfiaknak

A férfiak számára főleg anyagi kelepcéket mutatnak a kártyák az idei évre, tudtuk meg Hovorka Andrea váradi kártyajóstól. A tanács: új befektetésekkel ne kísérletezzenek, inkább a kevés, de biztos nyereséget válasszák.

A férfiak számára főleg anyagi kelepcéket mutatnak a kártyák az idei évre, tudtuk meg Hovorka Andrea váradi kártyajóstól. A tanács: új befektetésekkel ne kísérletezzenek, inkább a kevés, de biztos nyereséget válasszák.

 

18–25 év

Az ehhez a korosztályhoz tartozók hódítását 2013-ban siker koronázza, az új barátnő mindenkinek tetszik, mégis neki csak egy epizódszerep jut, mert nyáron jön az igazi, akinek természetes szépsége beárnyékolja a korábbinak a báját.

Nyáron elszédülnek a szerelemtől és hosszú ideig égni fog a tűz. A nyár utazást is hoz, olyan helyre, ahol korábban nem jártak.

Sikerül megalapozni karrierjüket is, ebben szerepet játszik majd az egyik szülő, akinek véleményét érdemes meghallgatni akkor is, ha eltérőek a nézetei. Fontos, hogy fejlesszék a tehetségüket, a befektetett munka és szorgalom bőségesen gyümölcsözni fog 2013-ban.

Anyagiakban legyenek visszafogottak, ha kockáztatnak, veszteség és kár fogja követni próbálkozásaikat, kétszeresen gondolják meg, hogy érdemes-e kísérletezni.

25-30 év

Számukra a nagy szerelmek ideje jön 2013-ban: akik eddig nem találták meg párjukat, már most, év elején figyeljenek, mert bárhol felbukkanhat az, akire régóta várnak, egy divatos kávézóban, de akár a szemközti újságkereskedésben is.

Akiknek van stabil partnerük, hozzászoknak az előnyökhöz, ami ezzel jár, kissé ellustulnak és várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön; számukra fontosabb lesz a pénzkeresés, váratlan túlórák, új feladatok, érdekes megbízások adódnak 2013-ban, sok helyen lesz igény rájuk, minden lehetőséget figyelembe kell venni.

30-40 év

Nekik 2013 bonyolult év lesz még akkor is, ha amúgy stabil kapcsolatban élnek, azoknak pedig, akik még a kapcsolat elején járnak, s biztosak a győzelemben, mert úgy gondolják, meghódították szerelmük szívét, nem lesz könnyű megőrizniük az egyensúlyt. Néha furcsa kis harcok alakulnak ki, néha nem is teljesen világos, hogy ki kinek mit is akar bizonyítani, de az biztos, hogy be kell hódolniuk párjuknak.

Akik nem élnek házasságban, 2013-ban új oldalról ismerik meg szerelmüket, valami eltitkolt tulajdonság, vagy egy elhallgatott ügy napfényre kerül, valami ami nem lett kimondva, de sürgős megoldást kíván – szívügyekben ezt mutatják a kártyák.

Karrierjük tekintetében a sors a kezükre játszik, minden erő segíti a cél megvalósítását, világosan látják nemcsak az ehhez szükséges eszközöket, hanem a végeredményt is. Kiharcolják a lehető legjobb pozíciót és előnyöket, ugyanakkor véget vetnek a terméketlen munkahelyi zsörtölődéseknek és a kollégák közötti ármánykodásoknak.

40–50 év

A munkahelyükön pozitív energiát sugároznak, jól oldják meg a felmerülő problémákat és hozáértő szaktudással jól megszerveznek mindent, a fiatalabb kollégák elismerését is kivívják, karrierjükben egy fontos sikerélményben is részük lesz, irigyeik száma nő, ami nem gond, hiszen pontosan tudják, hogy igazából csak a felmutatható eredmények számítanak.

A szerelemben viszont kompromisszumot kötnek: kicsit engednek párjuknak, de csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges, kicsit hódítani akarnak, a figyelem középpontjában sütkérezni, kicsit elcsavarni az új kolléganő fejét vagy szívzűrt okozni féltékeny barátnőjüknek.

Pénzükhöz nyolckarú polipként ragaszkodnak, semmit nem eresztenek ki ujjaik közül, erősen kézben tartanak minden szálat és semmit nem bíznak a jószerencsére. Akiknek rossz a házasságuk, kézbe veszik sorsukat és változtatnak, régóta halogatott döntésekre is sor kerülhet, végős soron egy elegáns válás mindkét fél számára megkönnyebbülést hoz.

50 felett

Első sorban egészségüket tartsák szem előtt, mindenben mértéket kell tartani. Fárasztó rokoni találkozások és kisebb családi perpatvarok sorjáznak 2013-ban. Nem érdemes vérre menő vitákat folytatni egyik vagy másik rokonnal, akinek nézetei homlokegyenest ellenkeznek a magukéval, de legyenek határozottak és harcolják ki azt, amihez joguk van, közös lónak túros a háta, rendezni kell a közös örökséget is. Anyagiakban nem jó kockáztatni és kölcsönadni holmi ígéretekre is hiba lenne.

Egy kiruccanás a közeli üdülőhelyre legalább oylan felfrissülést hoz júliusban, mint egy drága nyaralás, de kevesebb pénzkiadással jár. Magánéletükben pontosan felmérik a helyzetet, sem az ígéretekben, sem a halogatásban nem hisznek. Nincsenek illúzióik és nem dédelgetnek lehetetlen álmokat.

Bármilyen csábító is a barátnőjük, anyagi függetlenségüket nem adják fel és a szerelmet nem keverik össze az üzleti ügyekkel. Viszont szívesen fognak udvarolni, ha pedig úgy érzik túl fárasztó már egy kapcsolat, mellőzni fogják párjukat, sem türelmük, sem idegeik nem lesznek kimerítő magyarázkodással tölteni a szabadidejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!