ERDON Eletmód

2011.06.29. 08:36

Megfizethető esküvői ötletek

<div><span style="font-family: Calibri, sans-serif;font-size: xx-small"><span style="font-size: medium">Mindenki emlékezetes esküvőt szeretne, de a költségvetés sokszor korlátozott. Elsősorban fontos, hogy legyen egy költségvetésed, amihez tartsd is magad. Lehet egy kevésbé drága esküvőd, ennek ellenére szép emlékeket őrizgethetsz életed legfontosabb napjáról. Nem könnyű, de biztosan találsz majd pár megfizethető ötletet, ami tökéletesen illik az elképzeléseidhez.</span>&nbsp; &nbsp; <span style="font-size: medium">

Mindenki emlékezetes esküvőt szeretne, de a költségvetés sokszor korlátozott. Elsősorban fontos, hogy legyen egy költségvetésed, amihez tartsd is magad. Lehet egy kevésbé drága esküvőd, ennek ellenére szép emlékeket őrizgethetsz életed legfontosabb napjáról. Nem könnyű, de biztosan találsz majd pár megfizethető ötletet, ami tökéletesen illik az elképzeléseidhez. 

 

 

 Minden menyasszonynak és vőlegénynek fontos, hogy legyen egy listájuk a számukra elsőbbséget élvező részletekkel. Egyesek minőségi esküvői fotóst szeretnének, míg mások a ruhára fektetik a hangsúlyt. Másoknak az esküvői helyszín a legfontosabb részlet. Készíts egy listát a legfontosabb részlettől a legapróbbig, tűntesd fel az árát is, hogy legyen elképzelésed a megfizethető és nem megfizethető dolgokról.

Vedd figyelembe a költségvetést

Ez a lista segít esküvői költségvetést is készítened. A megfizethető ötletek a szükségletek és kényszerűség elválasztásából születnek. Légy realista és vedd figyelembe, hogy az olyan kiegészítő részletek, mint a virágdekoráció vagy a szalvéták is pénzbe kerülnek, de sokan figyelmen kívül hagyják ezeket.

 

A cikk az alompar.hu oldalon folytatódik...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!