ERDON Eletmód

2010.02.22. 16:32

Mi a trendi?

<p>Mint ahogyan az várható volt, a belső dizájn 2010-ben is igazodik a divatirányzatokhoz, vagyis visszatér a 80-as évek trendje.</p>

Természetesen ez ne jelenti azt, hogy a bútordarabokat az aktuális trendnek megfelelően évről-évre teljesen le kell cserélni, elég ha némi változtatást iktatunk be. 2010-ben abszolút trendi szín lesz a zöld és a sárga. A sárgától szinte lüktetni, pulzálni kezd a lakás, míg a zöld nyugalmat és harmóniát kölcsönöz, a kettő ötvözete pedig több mint tökéletes hatást eredményez, természetesen egyenlő arányban alkalmazva.

A sárga kiválóan alkalmazható a konyhában, míg a zöld a hálószobában, ami nyugtatólag hat és pihentetőbbé teszi az alvást. 2010-ban a bíborvörös szintén trendi szín lesz, különösen azokban a helyiségekben ahol romantikus és varázslatos környezetet akarunk kialakítani, amit narancs árnyalattal társítva még ideálisabbá tehetünk. 2010-ben a rusztikus elemeket bátran társíthatjuk a különböző modern kiegészítőkkel.

A szürke az egyik legtrendibb semleges szín lesz, amit bármivel ötvözhetünk. Hódítani fognak a természetes anyagból készült bútordarabok, melyekhez olyan színeket társíthatunk - barnát, zöldet, pirosat - amik bolygónk egzotikus tájaira emlékeztetnek. 2010-ben a lakásdizájn területén a természetesség, vitalitás és színáradat fog érvényesülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!