ERDON Bulvár

2010.05.20. 07:17

Gyermeket vár a Travolta-házaspár

<p>Gyermeket vár Kelly Preston - jelentette be John Travolta szerdán internetes honlapján. A színész házaspárnak ez lesz a harmadik utóda. Legidősebb gyermekük csaknem másfél évvel ezelőtt halt meg.</p>

"Lehetetlen megőrizni egy titkot...különösen ilyen csodálatosat" - áll John Travolta közleményében. "Mi akarunk lenni az elsők, akik megosztják mindenkivel a nagy hírt, hogy új tag érkezik a családba" - tette hozzá a Szombat esti láz és a Ponyvaregény 56 éves sztárja. Azt nem közölte, hogy 47 éves felesége, a szintén színész Preston mikorra várja gyermekét.

Travolta és Preston 1991-ben házasodtak össze. 2009 januárjában tragédia érte őket, amikor 16 éves gyermekük, az autista Jett Travolta váratlanul meghalt a Bahama-szigeteken, ahol éppen nyaraltak. A házaspárnak van egy 10 éves lánya is, Ella Bleu. John Travolta még 2007-ben árulta el a People magazinnak, hogy szeretnének egy harmadik gyermeket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!