ERDON Bulvár

2008.10.25. 17:25

Fiatal macával vigasztalódik Belmondo

<p>Alig hét évvel ezelőtt még attól volt hangos a nemzetközi média, hogy Jean-Paul Belmondo agyvérzést kapott és élet-halál között van</p>

Nos, a sztár jobban lett, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elvált második feleségétől, Nattytól most pedig egy igazi szexbombával, a belga BarbaraGandolfival (32) jár. A szilikoncsoda nem ismeretlen szépség, részt vett a belga szépségkirálynő-választáson, és egy valóságshow francia változatában is szerepelt.

Első alkalommal Cannes-ban kapták őket együtt lencsevégre. Azóta egyre több helyen mutatkoznak együtt, Barbaráról azóta az is kiderült, hogy kétgyerekes férjes asszony! „Belmondóval egy étteremben ismerkedtem meg – mesélte egy újságírónak a belga kebelcsoda. – Jelezte, hogy szeretné, ha átülnék hozzá. Nyitott kapcsolatban élek a férjemmel, sosem titkolta, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!