ERDON Bulvár

2008.10.09. 13:08

Beyoncé esküvői titkai

<p>Beyoncé hat hónappal Jay-Z rapperrel kötött házassága után az amerikai Essence magazin novemberi számában lebbentette fel a fátylat titokban tartott esküvője néhány részletéről.</p>

"Ami Jayjel és velem van az valóságos. Nem holmi interjúkról vagy tökéletes fotóbeállításról szól" - mondta a 27 éves sztárénekes az afroamerikai nőknek szóló folyóiratban. Azért ebben az interjúban sem volt túl bőbeszédű, és viccesen előrebocsátotta, hogy a végén még "bajba kerül" kitárulkozása miatt. A szűken mért beszámolóból a People magazin szerdai értesülése szerint annyi derült ki, hogy például nem akart jegygyűrűt, mert szerinte "az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki, holott csupán egy tárgyról van szó, ami neki nem több csacskaságnál". Ehelyett - jegyezte meg az Essence - tetovált szalagot visel a gyűrűsujján egy IV-es számmal. (Beyoncé szeptember 4-én született, Jay-Z december 4-én, a pár pedig április 4-én kötötte össze az életét.)

A rapper bal gyűrűsujján hasonló tetoválás látható. Arról nem beszélt az énekesnő, akinek két új kislemeze jelenik meg november közepén, hogy vajon mit jelképez az 5 millió dolláros (914 millió forint) gyémántgyűrű, amit szeptember óta visel. Az esküvő egyébként azért volt csöndes és bensőséges, mert mint mondta, ő nem "hagyományos nő", és nem akarta a procedúrát. Viszont kezdettől fogva biztos volt benne, hogy végül összeházasodnak - mesélte a magazinnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!