Sajtóközlemény

2024.02.13. 10:33

VIBE Fesztivál: Valentin-napon is a legszebb ajándék az élmény!

Ha február, akkor szerelem! Új nemzetközi fellépőkkel, kedvezményes jegyárakkal kedveskedik a VIBE Fesztivál a szerelmeseknek, és nem csak.

Sokan imádják, mások giccsesnek tartják, de kétségbe vonhatatlanul elérkezett az év azon hónapja, amikor minden a szerelemről szól. Valentin-nap, avagy Szent Bálint napja eredetileg egy tisztító szertartásokból és termékenységi rítusokból álló római kori ünnep továbbörökített hagyománya, melynek üzenete évszázadokon át megmaradt: szeretni és szeretve lenni menő!

A VIBE Fesztivál ennek jegyében különböző jegykedvezményekkel kedveskedett a szerelmeseknek, és gondolt a páratlan párosokra, illetve a baráti társaságokra is, akik legkedvesebb barátaikat lepnék meg egy-egy feledhetetlen fesztiválélménnyel. A február 14-ig (éjfélig) tartó Valentin-napi akció keretében a páros belépőjegy 738 lej helyett 628 lejbe kerül, míg a három fő belépését biztosító tripla jegy 1107 lej helyett 885 lej.

Cupido a kempingárakból is lefaragott ebből az alkalomból: a kétfős kempingjegy 198 lej helyett 178 lejbe, a háromfős kempingjegy 297 lej helyett 247 lejbe kerül. Mivel az eddigi kedvezményes jegyformátumok mindegyike rövid idő alatt elfogyott, érdemes kihasználni az újabb alkalmat, amikor olcsóbban lehet a VIBE Fesztiválra belépőt szerezni.

A vásárlási kedv fokozására újabb hazai és nemzetközi fellépőkkel bővült a fesztivál line up-ja. Az első körökben bejelentett nevekhez képest újnak számít Sigala, illetve Sigma, akik az Egyesült Királyságból, valamint Fedde Le Grand, aki Hollandiából érkezik a VIBE Fesztiválra.

A KMDSZ népszerű bulihelyszíne, a Black Box is bejelentette fő fellépőit: Dubfire (USA), Traumer (Franciaország) és Alan Fitzpatrick (Egyesült Királyság) mellett Mihai Pol, Nu Zau és Suciu román lemezlovasok is ott lesznek a Maros-parton.

Erdély legnagyobb magyar fesztiválját idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely közelében, a legmenőbb magyarországi és nemzetközi fellépők részvételével. A nemrég bejelentett világsztár, Jason Derulo mellett a 4S Street, Ajsa Luna, a Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, a BSW, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, a Dreamflow, a DST Queen, Dzsúdló, az Erdelyrap Sessions, a Hundred Sins, az Ivan and the Parazol, KKevin, Lil Frakk, Manuel, az On the low (AKC MISI, EKHOE, GRASA, KISÉ), a Parno Graszt, Pici, a Pogány Induló, Sisi, T Danny és a Valmar már biztosan fellép a Maros-parton, a lista pedig még bővülni fog. Jegyvásárlásért kattintsatok a vibefestival.ro honlapra, újabb bejelentésekért pedig kövessétek figyelemmel a VIBE Fesztivál Facebook- és Instagram-oldalát, illetve TikTok profilját

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!