nyomozás indult

2021.08.27. 21:01

Ellopták a Birminghamben forgató Tom Cruise BMW-jét

A színész a Mission: Impossible hetedik részét forgatja a város környékén.

US actor Tom Cruise is pictured on the set during the filming of "Mission Impossible : Lybra" on October 6, 2020 in Rome.

Forrás: AFP

Fotó: Alberto PIZZOLI

Ellopták a birminghami Grand Hotel elől Tom Cruise hollywoodi filmsztár BMW-jét – írta meg a BBC News pénteken.

Cruise a Mission: Impossible hetedik részét forgatja Birmingham környékén.

A BMW X7-es típusú autót kedden a Church Streetről lopták el, de röviddel később meg is találták – közölte a helyi rendőrség.

A kocsira Smetwick közelében bukkantak rá. A rendőrség nyomozást indított a lopás ügyében. A The Sun című brit lap értesülése szerint a kocsiban sok ezer font értékű csomag is volt, amikor elvitték.

A forgatás miatt a birminghami Grand Central bevásárlóközpont egy részét vasárnaptól szerdáig lezárták. A színész rajongói lelkesen számoltak be róla a sajtónak, hogy látták a sztárt az Asha's indiai étteremben. Cruise a közlekedési rendőrség tisztjeivel is fotózkodott a városban tartózkodása alatt, és a város polgármesterével, Muhammad Afzallal is találkozott. A városvezető elmondta: alig várja, hogy láthassa a filmet.

A napokban Cruise azzal örvendeztetett meg egy warwickshire-i családot, hogy engedélyükkel a kertjükben landolt helikopterével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!