személygépkocsi

9 éve

Szeben megye - Öten meghaltak és további öt személy súlyosan megsérült egy vasárnap hajnalban történt balesetben az 1-es országúton, Szeben megyében.

11 éve

Bihar Szatmár megye - Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) nagyváradi területi osztálya vádat emelt egy volt vámos s egy határrendész ellen, akik hagytak az országba behozni egy személygépkocsit az illetékek befizetése nélkül, majd miután ez kiderült, megpróbálták megvesztegetni az ügyben vizsgálatot folytatókat.

12 éve

Debrecen - Részletekkel szolgált a rendőrség arról a kedd esti közlekedési balesetről, mely Debrecen határában történt, a 48-as főút és a Panoráma út kereszteződésében. Két személyautó és egy mikrobusz karambolozott.

12 éve

Újra járnak a vonatok Nógrád megyében, miután befejeződött a helyszínelés a Balassagyarmat és Magyarnándor között történt vasúti balesetnél - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtóügyeletese.

1


Autópályahídon terelte nyáját egy román pásztor (videó)
Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán, mert a juhász így akarta elkerülni a szállítási díjat.
Az „ország legarcátlanabb különnyugdíját” egy volt kommunista kapja
Romániában jelenleg 77.000 lej a legnagyobb különnyugdíj – ezt egy olyan személy kapja, aki a kommunista rendszerben volt börtönparancsnok – mondta Florin Roman liberális párti képviselő az alsóház rendkívüli plenáris ülésén, amelyen a különnyugdíjak eltörlését célzó törvénytervezetet tárgyalják.
Irina Shayk végre elárulta, mit gondol Bradley Cooperről
A pár tavaly nyáron bontotta fel az eljegyzését, azonban eddig egyikük sem nyilatkozott róla.
Szén-dioxid-elnyelőkké válnának a fából készült városi épületek
Globálisan nagyjából 11 ezer millió tonna szén-dioxid kerül a levegőbe évente.
A La Mancha lovagját mutatják be az operettszínházban
A darabban elhangzó dalok és zene felejthetetlen.