irie maffia

5 éve
Erdélyi miniturnéja keretében Nagyváradon, a Moszkva Kávézóban is fellép május 7-én, csütörtökön este 20 órától az Irie Maffia. Az Erdonnal két olvasónk, Kis-Gyurtsik Ádám (Nagyvárad, Aluminei utca) és Pap Zsolt (Nagyvárad, Aleea Rogerius utca) egyszemélyes belépőjegyet nyert a koncertre.
8 éve
A Félsziget Fesztivál idén is a kielégíti a legkülönbözőbb zenei ízléseket: a stíluskínálat dubsteppel, moldovai hardcore-ral, bluesszal és rockabillyvel gazdagodik. Augusztus 23-26. Között a marosvásárhelyi Víkend-telep szomszédságában minden félszigetező megtalálhatja majd az idei nyár számára legjobb koncertjét.
8 éve
Magyar zenekarokkal folytatódik a Sziget jubileumi koncertsorozata az A38 Hajón. Ezúttal az Irie Maffia 7. születésnapját ünnepeljük együtt a 20. Szigetet várva március 23-án, amikor a Beat Dis is színpadra lép.
1


A piacokon idősáv nélkül vásárolhat minden korosztály (videó)
Az általában szabadtéren tartott piacok lényegesen biztonságosabbak a zárt bevásárlóközpontokhoz, patikákhoz képest – magyarázta Nagy István.
Nem maradnak el a céges ünnepségek
Minden korábbinál fontosabbá váltak a közös programok, a csapatépítés.
Azt mondja a japán űrhajós, hogy a SpaceX a legjobb
Szeretne még egy negyedik űrhajóra is felkerülni.
Váradi bíró a BL-ben
Idei negyedik – korábban a Dinamo Kijev–Juventus (0–2), Atlético Madrid–Salzburg (3–2) és az Atalanta–Liverpool (0–5) összecsapásokon vállalt főszerepet – labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére készül a nagyváradi partjelző, Octavian Șovre, aki Ovidiu Haţegan játékvezető csapatát erősíti már évek óta.
Watson meghívót kapott a válogatottól
Gyorsan kellett összepakolnia Giordan Watsonnak, a Nagyváradi VSK U férfi kosárlabda-együttese játékosának, aki szombaton „behívót” kapott a román válogatottba.