Bulvár

2008.02.11. 14:04

Bódi Sylvi leckét ad csábításból

<p>A modell saját tapasztalatai alapján igyekszik segíteni a hölgyeknek.</p>

Sok nő irigykedik Bódi Sylvire. Nem csupán szépségére, hanem praktikáira is, amelyekkel egy szempillantás alatt bárkit levesz a lábáról. Ezért kérte fel egy női magazin, hogy adjon leckét hölgyeknek csábításból.

- Sokan kérdezik, mi a titkom? Nem hiszem, hogy különleges dolgokat tudok, de az apró fortélyaimat szívesen megosztom másokkal. Kislánykorom óta rengeteg fiúbarátom van, akikkel sokat beszélgetek, ebből rengeteget tanulok. Ráadásul számos könyvet olvastam a férfi-nő kapcsolatról. Fontos, hogy nem szabad féltékenykednünk. El kell hinnünk, hogy a pasink azért van velünk, mert ránk van szüksége. Ne legyünk kishitűek! - magyarázta a modell.
Bódi Sylvi bevallotta: azért olykor ő is felsül a csábítással.

- Fontosak a spontán ötletek. Amikor a párom betoppan, és én épp szexi fehérneműben, magas sarkúban kavargatom a vacsorát, biztosan nem sétál el mellettem fapofával. Bár velem is előfordult, hogy hasonló magánszámot adtam elő a kedvesemnek, aki éppen meccset nézett: egy pillanatra felém fordult, majd közölte, vegyek fel valamit, mert megfázom. Ilyenkor van szükség az önuralomra, a hiszti nem segít.

A szépség szerint fontos, hogy egy nő belátó legyen, ha párja fáradt vagy gondjai vannak. De vajon ő mit vár el partnerétől?
- Legyen olyan, mint egy keresztrejtvény. Adja fel a leckét, legyen kiismerhetetlen. Tetszik, ha egy kicsit zsivány. A legfontosabb azonban az, hogy nem kell mindig együtt lennünk, de ha velem van, csak rám figyeljen. Ezenkívül a női feladatok maradjanak meg nekem, a férfi dolgát pedig csinálja meg ő.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!