Bulvár

2008.02.27. 12:48

Bódi Guszti félrelépett!

<p>Bódi Margó arról mesélt, ő hogy gondolkodik a hűségről, a megcsalásról.<BR /></p>

- Nálunk is előfordult sok-sok évvel ezelőtt, hogy a párom félrelépett. Régen a fiatalok Szabolcsból Budapestre jártak dolgozni, mert több volt a lehetőség. Guszti is Pesten dolgozott, hosszú ideig távol a családjától, nem csodálom, hogy becsúszott egy kaland. Ráadásul állítólag csak húsz percig tartott, az nem nagy cucc – magyarázta nevetve a feleség, majd komolyabban folytatta.

- Természetesen olyan nő nem nagyon létezik, akinek nem fáj, még akkor is ha csak húsz percről van szó. De el kell gondolkodni, hogy megéri-e elválni, vagy bosszút állni. Szerintem nem. Nálunk a roma törvények egyébként is engedékenyebbek a férfiakkal. Ha egy férj félremegy, az nem válóok, megesik. Ám ha egy nő teszi ugyanezt, annak már más a megítélése. Nem bocsátják meg és nem nézik jó szemmel. Akár válás is lehet a vége, hiszen szégyenbe hozta a férfit.

Bódi Margó szerint fontos, hogy egy nő tovább tudjon lépni, ha az ura megcsalja, őt már gyermekkorától erre nevelték. Ahogy mondja, ha ő elvált volna, mikor Guszti hibázott, most nem lennének fiai, unokája. Ráadásul megbízik hites urában, hiszen Guszti nagyon régen kacsintott félre, és csak egy alkalommal.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!