Bulvár

2008.02.06. 10:14

Amy Winehouse- t kihallgatták

<p>Kihallgatta a Scotland Yard Amy Winehouse-t kedden - közölte londoni hírforrásokra hivatkozva az AFP francia hírügynökség. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007. 12. 28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007__12__28_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Amy Winehouse 2007. 12. 28." /></a></dia><BR /></p>

A brit főváros rendőrségének szóvivője nem akarta megerősíteni a hírt, csupán annyit mondott név említése nélkül, hogy egy 24 éves nőt hallgattak ki drogok törvénytelen birtoklása és használata miatt. Azt is elmondta, hogy a fiatal nőt nem vették őrizetbe, de a kihallgatáson figyelmeztették, hogy gyanúsítottként faggatják.

Az énekesnő januárban vonult be elvonókúrára, miután az egyik bulvárlap internetes kiadásában felvételek jelentek meg róla, amint többféle drogot szippant föl lakásában, majd pedig cracket kezd szívni egy pipából.

Az énekesnő a múlt héten került egy londoni kórházba, ahol egy éjszakát töltött el. A drogelvonókúrán lévő Amy-t azért vitték be, mert az elvonási tünetek miatt sokat hányt, emiatt pedig kiszáradt.

További cikkek:

  • Sokkoló videó Amy Winehouse-ról
  • Amy Winehouse kezelés alatt
  • Amy Winehouse a producerrel kavar
  • Sztárválogatás 2007 - 12. rész: Winehouse
  • Amy Winehouse amerikai vízumot igényelt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!