Bulvár

2007.11.16. 07:40

Reese Witherspoon fia pizzafutár lesz

<p>A sztár-kölykök megelégednek a szüleik hírneve nyújtotta előnyökkel, Reese Witherspoon fia viszont saját karriert épít. <DIA width="850" height="630" alt="Reese Witherspoon 2007. 11. 16."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Reese_Witherspoon_2007__11__16_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Reese Witherspoon 2007. 11. 16." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><BR /></p>

A színészek általában nem szeretnék, ha gyerekeik követnék őket a pályán, mivel nem akarják kitenni utódaikat a szakma ártalmainak. Ám tudat alatt inkább attól tartanak, hogy nem örökölték tehetségüket, így bukásra vannak ítélve, nekik meg folyton dicsérgetni kell a csemetéket, hogy milyen jók voltak.

A néhány pozitív példa ellenére, mint Donald és Kiefer Sutherland, vagy a Sheen család, azért a kiváló kvalitások kiveszése a jellemző.

Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lánya, Rumer is jobban tenné, ha filmezés helyett másik hobbijában helyezkedne el, parti cicának például kiváló lenne.

Reese Witherspoon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen csemetéinek eszük ágában sincs színészkedni, ha felnőnek.

Fia, Deacon legfőbb vágya, hogy pizzafutár legyen. A dolog furcsán hangzik, de igazából érthető, hisz a kajaszállítókat mindenki szereti, és annyira fontosak, hogy mindig őket hívják.

 A kis krapek már bele is kezdett a karrierépítésbe, hála a világ legnagyobb pizza-étteremláncának. A cég küldött egy levelet a csemetének, amiben néhány marketingfogás mellett felajánlanak neki egy állást, persze csak ha munkaképes korba lép.

Reese Witherspoon nem nagyon örül fiacskája álmainak, mert nem hiszi, hogy ebből meg lehetne élni. De azért még korai az aggodalom, hisz ebben a korban még hétről hétre változnak az elképzelések.

Viszont karrier lehetőség van benne, Reese is egy gyors kajáldában törölgette a pultot, mielőtt a kamerák elé lépett, és azóta csak sikerült összehozni egy Oscar-díjat.

További cikkek:

Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!