Bulvár

2007.10.19. 08:30

Paris Hilton újabb őrültsége

<p>Paris Hilton nemrégiben arról hallott, hogy többek között a kínai, római és viking kultúrában az uralkodókat állataikkal együtt, például lóval temették el. Az ötlet megtetszett neki, és már tervez. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

Paris Hilton szeretné, ha őt kutyáival együtt helyeznék örök nyugalomra. De még jobbnak találná, ha testét és a kutyákét is lefagyasztanák, laboratóriumban helyeznék el, és amikor a tudomány már olyan szintre fejlődik, felolvasztanák őket, és a tudósok jóvoltából tovább fogytatódhatna életük.

"Így akár száz vagy ezer évvel is tovább élhetnék” - lelkendezett Paris Hilton.

Hilton kisasszony már "Cryonics Institute” részvényeket is vett, hogy képben legyen a kutatásokkal.

Úgy döntött, ha kutyusa, Tinkerbell rossz állapotba kerül, akkor felajánlja majd az ehhez hasonló kísérletekhez.
Ez a kutatás azonban még gyerekcipőben jár, bár szervekkel már jó eredményeket értek el. A kutatók úgy gondolják, 2010 körül már megpróbálhatnak egész testeket is lefagyasztani.

Paris Hilton lelkendezett. "A test még percekig él a halál után. Csak gyorsan lefagyasztanak, és majd később felélesztenek.”

Egy dolgon azonban nem gondolkodott el Paris. Hogy az agysejtek halnak el a leghamarabb, így szinte a halál után pillanatokkal le kell fagyasztani a testet, különben a felélesztésnél agyműködés nélkül kel életre a "páciens”.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!