Bulvár

2007.10.11. 13:44

Blanchett miatt adakozik Armani

<p>Az Oscar-díjas Cate Blanchettnek sikerült rávennie Giorgio Armani olasz divattervezőt, hogy a Sydney Theatre Company hivatalos patrónusa legyen- jelentette be a színház csütörtökön.</p>

A közlemény szerint Armani a valaha adott egyik legnagyobb összeggel fogja támogatni a színházat, és helyi sajtóértesülések szerint legalább egy előadás jelmezeit is ő fogja tervezni.

Cate Blanchett jövőre lesz a gyakorlatilag nemzeti színháznak számító Sydney Theatre Company művészeti igazgatója, és az ő közbenjárására vállalta Armani a támogatást. Az olasz divattervező adományát új darabok bemutatására, a társulat külföldi szerepléseire, valamint új tehetségek felkutatására használják majd. Armani valószínűleg jelmeztervezőként is részt vesz majd a színház munkájában.

Arról nem számoltak be, hogy pontosan mekkora összeggel járul hozzá a divatdiktátor a társulat működéséhez.

Az olasz divattervező az egyik legnagyobb élő színházi és filmes színészként jellemezte közleményében az Oscar-díjasBlanchetettet, aki egyébként Armani ruhákban jelenik meg közszereplésein. A színésznő lelkesedésének adott hangot, hogy ilyen kreatív, és nagy tapasztalattal rendelkező művésszel dolgozhatnak együtt.

Armani novemberben utazik Sydney-be, hogy találkozzon a társulta tagjaival, és véglegesítsék a megállapodást.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!