Bulvár

2007.10.19. 10:50

Amy Winehouse-t leültették

<p>A norvég rendőrség rövid időre őrizetbe vette a brit énekesnőt, Amy Winehouse-t marihuána birtoklásáért és használatáért. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." /></a></dia></p>

A soul-énekesnőnek pénteken van föllépése a nyugat-norvégiai Bergenben.

Amy Winehouse pár órát töltött a rács mögött csütörtök estétől péntek kora reggelig. Ötszáz eurós (120 ezer forintos) büntetést kapott, majd elengedték. A rendőrség egy hotelszobában tartóztatta le őt és két társát összesen hét gramm "fű" miatt.

Az elmúlt hónapokban sokat írtak a lapok Winehouse drog- és alkoholproblémájáról. Augusztusban férjével, Blake Fielder-Civillel együtt egy rehabilitációs klinikára jelentkeztek be.

Winehouse számos koncertjét lemondta Angliában és Franciaországban egészségügyi problémákra hivatkozva. A legjobb brit női előadó címet kapta a "Fekete Gyökerű Zene" (MOBO---Music of Black Origin) díjátadásán szeptemberben Londonban. Legismertebb slágere a "Rehab".

További cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!