Bulvár

2007.06.20. 10:59

Rácz Szilvi sztárokkal bulizott

<p>Rácz Szilvi kívülállóként, de felszabadultan bulizott a hírességek társaságában. <dia width="850" height="630" alt="Rácz Szilvi sztárokkal mulatott 2007.06.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/R_cz_Szilvi_szt_rokkal_mulatott_2007_06_20_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Rácz Szilvi sztárokkal mulatott 2007.06.20." /></a></dia></p>

A debreceni diáklány, Rácz Szilvi januárban a világ egyik leghíresebb férfimagazinjának címlapján pózolt, ennek következtében egyenes út vezetett számára a közelmúltban rendezett hagyományos FHM-partyra, amiről szívesen mesélt a Tippnek.

– Egy budai exkluzív szórakozóhely adott otthont a rendezvénynek, ami a meghívó szerint este 8-kor kezdődött volna, ám a tömeg igazán csak 10 óra tájban gyűlt össze. Amíg nem kezdődött el a műsor, addig sem unatkoztunk, hiszen a galérián állófogadás várta a vendégeket; a szervezők igazán kitettek magukért, minden volt, ami szem, szájnak ingere – elevenítette fel a buli elejét Szilvi.

– A sztárvilág krémje jelen volt az eseményen, rám a legnagyobb hatással az ex-szépségkirálynő, Horváth Éva volt, aki testközelből is nagyon gyönyörű. A legnagyobb felhajtás természetesen az FHM 100 bombázó verseny győztesének, Bódi Sylvinek járt ki, aki igazán exkluzív ruhában jelent meg.

Kristóf és Özge

Bár kicsit kívülállónak éreztem magam a közismert személyek között, de felszabadultan figyeltem a hírességeket. A magyar zenei csatorna műsorvezetőjével, Adával jól elbeszélgettem, a megismerkedésünknek apropójául az szolgált, hogy egyforma cipőt viseltünk.

 Nagy feltűnést keltett a szintén műsorvezető, Steiner Kristóf megjelenése, aki a kiskutyájával, Özgével érkezett a partyra. Amellett, hogy jól éreztem magam, egy hódolóval is találkoztam, aki boldogan mutatta a telefonjára töltött fotómat. Az est záróakkordja őrült nagy buli volt - mindenki felszabadultan pörgött a táncparketten.

BOROS NORBERT
norbert.boros@inform.hu


  • Jégen csúszott a csúcsig
  • FHM 100 Bombázó
  • Címlapon a babaarcú hódító
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!