Bulvár

2007.06.15. 11:56

Cipőket le, Victoria!

<p>Victoria Beckham-nek meg kellett szabadulnia 15 cm- es cipósarkaitól a Los-Angeles-I repülőtéren.&#160;<DIA alt="Victoria Beckham arcai " height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria_Beckham_arcai_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Victoria Beckham arcai " src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A lesifotósok elkapták Victoria mogorva és bosszankodó tekintetét, amikor a kellenetlenség történt vele.
A stílusára rettentő igényes futballistafeleség nyilván nem örült, amikor le kellett vennie Christian Louboutintopánját.
Los Angeles és New York között ingázik rendszeresen Beckham felesége. David, aki fehér ruhában, hozzá illő fehér kézitáskával állt neje mellett, szintén elég furcsán nézett, mikor a biztonsági őr megkérte Victoriát, hogy vegye le cipőjét.
Victoria próbálta könnyedén venni a dolgot, és eltekinteni attól, hogy mindennek azonnal híre megy a sajtóban. Még ennek a cipő-ügynek is. Pedig semmi jelentősége.
"Ha tényleg izgatnának ezek a bulvár-pletykák, már évekkel ezelőtt felvágtam volna az ereimet. Inkább azzal törődök, hogy szeretik a TV-show-mat, és remélem, szeretnek engem is. De ha akad, aki mégsem, hát amiatt sem lesznek álmatlan éjszakáim. Ez így természetes." – nyilatkozta Victoria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!