Bulvár-celeb

2021.11.14. 14:10

Ördög Nóra nélkül Judy sem vált volna el

Ördög Nóra akaratlanul is hatással volt Judy, vagyis Kis Judit életére: a műsorvezető példája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az énekesnő el tudott válni.

Ördög Nóra nélkül talán Judy sem vált volna el, legalábbis erről mesélt a Borsnak. Az énekesnő már a Judy szemtől szemben című könyvben is utalt arra, hogy Ördög Nóra példája erősítette meg benne: otthagyhatja férjét, Nagy Rolandot, akivel nem működött a házassága.

„Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszáz fős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett nekem”

– kezdte Judy.

„Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási hatással voltak rám a szavai: ”Az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek„, és ennek hatására én is mertem tenni magamért” – folytatta.

Ördög Nóra 2008 augusztusában, hét év együttélés után ment hozzá Rubin Kristóf producerhez, de az év decemberében már el is váltak, a műsorvezető pedig 2010 óta Nánási Pál felesége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!