Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.08.13. 05:33

Verést kapott kéj helyett a kuncsaft

<p>Miskolc - Nem jutott élvezet, csak verés és rablás az örömlánnyal fuvarba ment férfinak. Az örömlány csupán azért kellette magát neki a Szinva utcában, hogy lépre csalja az áldozatát. <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/btk.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A Büntető törvénykönyv</B></A> [.pdf - 912KB]</p>

Alaposan ráfizetett rövid, örömlány-kéjre vágyó férfi a minap Miskolcon, mert miután a kiszemelt pillangót kocsijába felvette, majd a közelbe hajtottak, hogy meglegyen a menet, az imént még oly kínálkozó és kívánatosnak mutatkozó nő kiugrott az utastérből.

Elszaladt, de helyét három marcona férfi váltotta fel. A trió tagjai persze nem szexuálisan közeledetek hozzá. Kezükben baseballütő és kés volt. Elcsépelték, alaposan lekonyították kedvét az izgalom-fűtötte állapotból. Mindezt azért tették, hogy megszerezzék a kuncsaftnál lévő pénzt.

Lépre csalta

Az örömlány csupán azért kellette magát neki a Szinva utcában, hogy lépre csalja az áldozatát. Ettől a férfitől - elmondása szerint - egymillió forint körüli összeget vettek el. Így elmaradt a profi-szex öröme, ráadásul megszabadították a nála lévő jelentős mennyiségű készpénztől is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az örömlánynál visszatérő kuncsaft volt-e a károsult, és ezért tudhatott arról: mindig vastagon van nála lóvé. Vagy csupán vakon próbálkoztak a támadók.

Szervezetten tették

A rablást követően a csőbe húzott férfi feljelentést tette a rendőrségen. A miskolci rendőrkapitányságon komolyan vették a bejelentést, mert néhány nappal korábban már egy ugyanígy lenyúlt férfi a hatósághoz fordult.

A nyomozóknak két napon belül sikerült felkutatni és elfogni a rablóbandát. Az "étvágykeltő" és lépre csaló örömlányt, a három verőlegényt, és egyikük anyját. A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint az örömlányok ügyfeleinek kirablására szakosodott csoport tagjai edelényiek. Őrizetbe vették valamennyiüket, és csoportos rablás megalapozott gyanúja miatt indítványt tettek előzetes letartóztatásukra is.

A kéj okán rászedett férfi által mondott kárösszeg felét a bandatagok lakásán tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták. Nem tudni, hogy ez a "lecke" elveszi-e kedvét a férfinak attól, hogy legközelebb is utcalányra fanyalodjon, vagy nem mond le az "örömszerzés" ezen módjáról, de csak a tarifát teszi zsebébe akcióba indulás előtt...

Egyéb "utcai kéj":

Egy laza délutáni menet a Szinva parton 
Napok óta cikkezünk a prostitúció terjedéséről. Egy kedves olvasónk a Szinva parton kapta lencsevégre az egyik örömlányt munka közben, majd értesítette az illetékeseket.

Zónát szeretnének a frakcióvezetők 
A miskolci közterületi prostitúcióval foglalkozó írásaink tömeges véleménynyilvánítást váltottak ki portálunk olvasói körében. Ezúttal az önkormányzat frakcióvezetőinek és a város közbiztonsági tanácsnokának álláspontjaira voltunk kíváncsiak.
Kocsmalépcsőn fogják a kuncsaftot a prostik 
Miskolc - A miskolci prostituáltak egy része a türelmi zónára, másik részük a szabad placcra esküszik. A legfontosabb számukra mégis az, hogy ne zargassák őket az egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!