Beruházás

2021.03.22. 07:20

Megnyílt a forgalom előtt a váradi ócskapiac melletti felüljáró

Fotó: Ovi D. Pop

Minden különösebb ünnepi ceremóniát mellőzve pénteken átadták a forgalomnak azt a felüljárót, amely a nagyváradi körgyűrű felett ível át az ócskapiac mellett. A közlekedés tehát megindult a felüljárón, az Európa-negyedben lakók kényelmének érdekében ugyanakkor még szükséges a hangelnyelő panelek felszerelése. Hátra vannak még a kerülősávokon zajló munkálatok, illetve a felüljáró alatti körforgalom kialakításának a befejezése. A kerülősávokon történő munkálatok befejeztéig a forgalom – még ha korlátozva is – a felüljárón zajlik, az ócskapiacra, illetve az Ogorului utcai ipari parkba pedig a Leroy Merlin parkolójától induló, új összekötő úton lehet betérni. A beruházás a közúti jelzések felfestésével, illetve a felüljáró alatti, jelzőlámpával ellátott gyalogátjáró kialakításával fog zárulni.

A szerződés szerint a kivitelező Porr Construct vállalatnak a 30 millió (+ áfa) lej értékben megvalósuló felüljárót áprilisban kell átadnia.

Fotó: Facebook/Florin Birta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!