Érmihályfalva

2020.08.21. 08:53

Új irodahelyiségekkel bővül az érmihályfalvai városháza

Átadták Érmihályfalván kedd délután azt az épületet, amely hamarosan a polgármesteri hivatal könyveléssel és pénzügyekkel foglalkozó irodahelyiségeinek biztosít majd teret.

A városháza mellett álló új irodahelyiség épületének átadásánál jelen volt Nyakó József, Érmihályfalva polgármestere, valamint a Bihar Megyei Tanács képviseletében Szabó József megyemenedzser, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje. Nyakó József elmondta: az új épület földszintjén a könyvelőség kap helyet, az emeleten pedig irattár lesz kialakítva. Véleménye szerint ez a kényelmes elrendezés, illetve az, hogy ezentúl az ügyeiket intézni érkezőknek sorszámot kell igényelniük egy automatából, jelentősen megkönnyíti majd mindkét félnek a dolgát, véget vetve a sorban állásnak.

Szabó József köszönetet mondott a polgármesternek a fejlesztési ötletért, amely a település lakóinak gondját viselő jó városvezetést példázza. Érmihályfalván jelentős beruházásoknak köszönhetően egyre több fejlesztési projekt körvonalazódik, illetve valósul meg. Ezek közül több is a Bihar Megyei Tanács RMDSZ-frakciójának a támogatásával és finanszírozásával zajlik, így például a megyei tanács közel a felét állta annak a 700 ezer lejes költségnek, amely a városháza alkalmazottainak munkáját és a lakosság ügyintézését fogja megkönnyíteni ebben az új irodaházban. – mondta a megyemenedzser.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!