Megelőzés

2019.12.18. 17:53

Baleset-megelőzési akciót szerveznek

Balassagyarmat, 2017. január 24. Egy rendõr autóvezetõt szondáztat Balassagyarmaton 2017. január 24-én. A Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság az úgynevezett finn módszerrel szûri az ittas vezetõket. Az ellenõrzés során az összes autót megállítják, és minden vezetõnek meg kell fújnia a szondát. MTI Fotó: Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei határrendészet közös akciót szervez baleset-megelőzés céljából. Az akció során arra hívják fel a figyelmet, hogy a legtöbb közlekedési balesetet fáradtság okozza, ebből kifolyólag megelőzhető is. Továbbá arról is szó lesz, hogy a téli ünnepek, vakációk során hogyan előzzék meg a betöréseket, lopásokat. Csütörtök délután tehát a Borsi úton, a határátkelő közelében fog zajlani a figyelemfelkeltő, informáló akció, személyautókat, buszokat, mikrobuszokat állítanak meg, a sofőröket és utasokat kávéval, teával kínálják, valamint jó tanácsokat és szórólapokat osztanak.

(Borítókép: illusztráció)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!