Bihar hírei

2017.06.14. 14:39

Gyermekbarát motorosok Szentjobbon

A Szent István Szociális Központban nevelkedő gyerekek, talán a szülinapjukon kívül a motorosokkal való találkozás napját várják minden évben a legjobban.

A Szent István Szociális Központban nevelkedő gyerekek, talán a szülinapjukon kívül a motorosokkal való találkozás napját várják minden évben a legjobban.Ez egy olyan nap, amikor kedvükre játszhatnak, szaladgálhatnak, na nem mintha erre nem lenne lehetőségük minden nap, de ilyenkor felnőttektől körülvéve minden érdekesebb, minden nagyszerűbb.

A motorosokkal szervezett gyermeknap ötletét Nagy Ottó tasnádi motoros vetette fel, immár fél évtízede, és azóta minden évben nagylelkű társakra talált a Dust Riders, a Bihar Bikers, a váradi Hawks MC, a Wild Hawk Diószeg-Székelyhíd motorosaiban és más önálló motorosokban.

Ez a nap a játékról szól, célja az, hogy a szociális otthonban nevelkedő gyermekek apai képet lássanak, új tapasztalatokat gyűjtsenek és természetesen kikapcsolódjanak.

„Minden évben szervezünk egy ilyen játéknapot, melyre most június 10-én került sor Szentjobbon. Ilyenkor összefognak a Bihar és Szatmár megye jólelkű motorosai, hogy pár gyermeknek örömteli játéknapot szervezzenek. Ez röviden a Gyermekbarát Motorosokkal töltött nap lényege ... de ennél sokkal több, amit csak azok éreznek, akik ennek részesei.

Ebben az évben sem hiányoztak a közös játékok, az erőt és türelmet próbára tevő feladatok, mint ahogy a felejthetetlen motorozás sem. Tisztelet és köszönet a húsz motorosnak Bihar és Szatmár megyékből, valamint a Magyarországról érkezett motorosoknak, akik ezzel a csodálatos nappal megajándékozták szociális otthonunk gyermekeit! Hála és köszönet minden motorosnak, és szívből kívánom, hogy bárhova is indulnak paripáikon mindig szerencsésen érkezzenek haza!”- nyilatkozta az erdon.ro-nak Kertész Magda, Szerafina nővér.

Ciucur Losonczi Antonius

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!