Bihar hírei

2014.04.06. 12:28

Kolozsváron humorizált Kun Zsolt

A bihardiószegi humorista Kolozsváron szórakoztatta közönségét március végén, a Báthory István Elméleti Liceum dísztermében.

A bihardiószegi humorista Kolozsváron szórakoztatta közönségét március végén, a Báthory István Elméleti Liceum dísztermében.

A fellépők többsége kolozsvári volt: dr. Pásztori Kupán István, Márton Előd, illetve a Dumaduó tagjai: Kocsis Dávid és Székely Áron. Csak Kun Zsolt érkezett a megye határain kívülről, ami rögtön felkeltette a nézők érdeklődését, s később poénjait tapsözönnel jutalmazták. A stand-up után a Bihar megyében már igen nagy hírnévnek örvendő komédiás elmondta: nem először, és nem is utoljára jár a ,,kincses városban". Többször versenyzett már a Szomszédnéni Produkciós Iroda által szervezett Humorfesztiválon, sőt idén - a tavalyi esemény után - immár másodjára, meghívottként léphet fel a Dumaszínház és a Comedy Central humoristái mellett. Ha már Dumaszínház... Néhány ,,kihallgatás" után a bihariak kedvencének sikerült bekerülnie a Dumaszínház csapatába. A fotózásokon már túl van, s reményei szerint nemsokára a TV-képernyőkről üdvözölheti ismerőseit. Ehhez kívánunk neki további sok sikert!

Szilágyi Adrienn, Érmihályfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!