szon-sportoldal

2007.10.19. 09:00

Betömörülő Tökölt vernének

<p>A Tököl elleni hazai fellépés tökéletes alkalmat kínál a Baktalórántháza NB II-es futballcsapatának – mármint arra, hogy előre rakétázzon a táblázaton. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/el_zm_ny45.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A Bakta legutóbbi hazai meccsének tudósítása letölthető. </B></A>[.pdf - 54KB]</p>

A Tököl elleni hazai fellépés tökéletes alkalmat kínál a Baktalórántháza NB II-es futballcsapatának – mármint arra, hogy előre rakétázzon a táblázaton. Méghozzá jelentősen: a tizenegyedik helyen állomásozó házigazdát ugyanis csupán három pont választja el a negyedi Bőcstől.

– Az őszi idényből hátralévő meccsek arról szólnak, miként tudjuk megszilárdítani pozíciónkat a középmezőnyben – vezette fel a szombati (14.30.) összecsapást Kovács János, a Bakta edzője. – Noha a Tököl visszafogottan teljesít, senki ne számítson könnyed feladatra. Éppen ellenkezőleg, biztosra vehető, hogy egy foggal-körömmel védekező vendégcsapattal találjuk magunkat szembe, amely legutóbbi idegenbeli mérkőzésén, Jászberényben például kihúzta kapott gól nélkül. Ezzel együtt egyértelműen a győzelemért hajtunk, ennek megfelelő küzdőszellemben lépünk pályára!

Szó mi szó, Kovács János variációs lehetőségeit jó néhány tény csökkenti: a legutóbb kiállított Rakóczi eltiltását tölti, csakúgy, mint a besárgult Czerula, míg Arnóczki sérülés miatt hiányzik és Illés László is hagyott ki tréninget.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!