ERDON Helyi sport hírek

2010.02.10. 15:56

Pályán a kis szatmári kézisek

<p>A junior II–es korosztályos férfi kézilabda–bajnokság selejtezőinek ötödik tornája kezdődik holnap, az F csoport küzdelmeit pedig Szatmárnémetiben, a Sporltíceum Ady Endre utcai termében rendezik.</p>

Az utolsó előtti fordulót megelőzően már eldőltek a széria továbbjutói (Temesvári LPS Banatul, Nagyszentmiklósi Unirea), illetve az is, hogy a hétvégi torna rendezője, a Szatmárnémeti Unio LPS–nek legfeljebb arra van esélye, hogy egy pozicíót javítson a táblázatban. Kibédi Albert edző legénysége 4 ponttal jelenleg utolsó a tabellán, két pont a lemaradása az Aradi LPS együtteséhez képest.

Pénteken, a torna első napján a szatmáriak a Nagyváradi Crişullal (10.45 óra), majd a csoport második helyén tanyázó temesváriakkal játszanak (17.15 óra), szombaton 12 órától pedig az éllovas nagyszentmiklósi csapat lesz az ellenfél. Három órával később az Aradi LPS ellen játszik majd Kibédi legénysége, ezen a találkozón van esély a szatmári pontszerzésre. Vasárnap 12 órától az Unio LPS – Aradi Avram Iancu CSS mérkőzés zárja a szatmári tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!