Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.14. 12:07

A nap előfizetője: Zsírosné Frecska Tünde

<p>Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország gazdag ajándékcsomagját ezúttal a nyíregyházi Zsírosné Frecska Tünde vitte haza. Szerkesztőségünkben járva elmondta: hosszú évek óta előfizet napilapunkra. &#160;<a href="http://video.szon.hu/members.regike/Zs%C3%ADrosn%C3%A9%20Frecska%20T%C3%BCnde.avi/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

– Reggelente a férjem veszi kezébe a friss újságot, én többnyire csak délutánonként lapozom fel. Valamennyi cikket elolvasom, főképp az informáló és szórakoztató hírek, illetve az utolsó oldal nagyvilágból gyűjtött érdekességei érdekelnek. Izgalommal várom és gyűjtöm a szombati Ízvilág oldal süteményreceptjeit, nagy kedvencünk a havas háztető nevű finomság. A gyerekek örömmel olvassák a nekik szóló dolgokat a lapban. Úgy tapasztaltam, a Kelet-Magyarország egyszerre képes megérinteni, megszólítani minden generációt – mondta hűséges előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!