Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.06.02. 14:33

A nap előfizetője: Hraskó János

<p>Nyíregyháza - Ajándékcsomagunk nyertese Vasárnapi Kelet előfizetéssel is büszkélkedhet, amely a friss megyei információk mellett nem kevés szórakoztató bulvárhírt is a tartalmaz. <a href="http://video.szon.hu/members.regike/H%C5%B1s%C3%A9ges%20olvas%C3%B3nk%20%28Hrask%C3%B3%29.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A nyíregyháziHraskó János és családja a kilencvenes évek elejétől előfizetője lapunknak. Ajándékcsomagunk nyertese Vasárnapi Kelet előfizetéssel is büszkélkedhet, amely a friss megyei információk mellett nem kevés szórakoztató bulvárhírt is a tartalmaz. Hűséges olvasónk elmondta: újságolvasással kezdődnek a reggelek, a Kelet-Magyarországon az egész család osztozik.

– Nekem a politika és a helyi hírek a kedvencem, feleségem, Tünde a heti recepteket és a kertész oldalt kedveli. Kisebb fiúnk, Zoltán a humorra és az autós oldalra szavaz, míg az ifjabb Hraskó János a sportban mélyed el. Persze, mindannyian megnézzük és értékeljük a Nap Szépét... – mesélte a családfő.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!