legenda

2021.03.10. 15:57

Visszatért Kolozsvárra a közönségkedvenc litván

Fotó: Digisport

Jósa Attila

Fontos bejelentést tett hétfőn a Kolozsvári CFR honlapja, mint írják, fél évvel Szaúd-Arábiába való távozása után visszatért a klubhoz a litván kapus, Giedrius Arlauskis. A 33 éves hálóőr mindössze nyolc mérkőzésen szerepelt az ázsiai csapatnál, de miután klubja, a listavezető Al-Shabab még egy külföldi mezőnyjátékost szeretett volna igazolni, de már „megteltek” a légiós helyek a keretben, közös megegyezéssel felbontották a hálóőr szerződését. Az átigazolással kapcsolatban a klub részéről nyilatkozó Marius Bilașco sportigazgató elmondta, Arlauskis fél évre írt alá, és nem kért fizetést erre az időszakra, ezzel is mutatva, menyire elkötelezett a fellegvári klub irányába.

Arlauskis 2017-ben igazolt először Kolozsvárra, kiegyensúlyozott teljesítményével és bohém stílusával hamar a közönség egyik kedvence lett, emellett a nagyobb sikerek sem kerülték el: zsinórban három bajnoki címet nyert vele a Dan Petrescu edzette CFR. „Arla” korábban a Steaua, illetve a szépemlékű Unirea Urziceni csapataival is nyert román bajnokságot, így öt elsőségével jelenleg a legeredményesebb aktív labdarúgó a román pontvadászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!