Robbanás

2024.02.26. 16:08

FRISSÍTÉS ׀ Robbanás történt a ploieşti-i megyei sürgősségi kórházban

Forrás: Agerpres

Agerpres

Robbanás történt hétfő délután a ploieşti-i megyei sürgősségi kórház járványosztályán, egy páciens súlyos égési sérüléseket szenvedett. A Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség közlése szerint a robbanás egy kórteremben következett be, és nem követte tűz, de egy kómában levő, oxigénpótlásra szoruló 80 év körüli nő testfelületének mintegy 16 százalékán és légútjain égési sérüléseket szenvedett. Az ISU szerint a robbanás körülményeinek feltárása folyamatban van.

FRISSÍTÉS

Egy munkás sarokcsiszolót használt a ploieşti-i megyei sürgősségi kórház járványosztályának abban a kórtermében, ahol egy oxigénpótlásra szoruló páciens feküdt, és robbanás következett be - nyilatkozták az AGERPRES hírügynökségnek hétfőn rendőrségi források.
A robbanás következtében a kómában lévő, oxigénpótlásra szoruló 80 éves körüli nő égési sérüléseket szenvedett testfelületének mintegy 16 százalékán és légútjain - tájékoztatott korábban a Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség, amely szerint a tűzoltók bevetésére nem volt szükség, mert a kórházi alkalmazottak gyorsan eloltották a meggyúlt lepedőt.
Violeta Tănase, a kórház szóvivője az AGERPRES-nek elmondta, hogy az idős nő testfelületének 20 százalékán szenvedett égési sérüléseket, jelenleg a plasztikai sebészeti osztályon ápolják, intubálták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában