Bántalmazás

2024.02.03. 19:48

Krassó-Szörény megye: az utcán vert meg két másik kiskorú egy 12 éves lányt

Illusztráció

Agerpres

Az oravicabányai (Oraviţa) városi kórházba került egy 12 éves kislány, miután két 13 éves lány megverte; a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben testi sértés miatt - tájékoztatott szombaton a Krassó-Szörény megyei rendőrség.

Az incidenst péntek este jelezték az oravicabányai rendőrök, akik egy közösségi oldalon láttak több felvételt a három lányról. A rendőrség hivatalból eljárást indított, és megkezdte a nyomozást az érintett személyek azonosítására és a tények megállapítására.

Ezt követően, a péntekről szombatra virradó éjszaka a városi kórház ügyeletes orvosa értesítette a rendőrséget, hogy egy 12 éves lány jelentkezett a sürgősségen, testi sértés elszenvedésére utaló sérülésekkel. A kislány sérüléseit ellátták, de nem utalták be a kórházba.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy ugyanarról az ügyről van szó, amelyben néhány órával korábban nyomozni kezdtek.

A nyomozás során kiderült, hogy a 12 éves lányt két másik 13 éves lány Kákófalva (Grădinari) egyik utcáján bántalmazta február elsején, délután 3 óra körül, de az incidenst nem jelentették a hatóságoknak.

A három kiskorút szüleikkel együtt bekísérték a rendőrségre kihallgatásra.

Az ügyet az oravicabányai ügyészség vette át, a nyomozás folytatódik, és a Krassó-Szörény megyei gyermekvédelmi igazgatóságot is értesítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában