Baleset

2023.05.02. 09:19

Kedden folytatják a Temes megyei csónakbaleset nyomán eltűnt személyek keresését

Forrás: ISU Timis

Agerpres

Kedden folytatják a hatóságok a Temes megyei csónakbaleset nyomán eltűnt négy személy keresését. Hétfőn egész nap keresték a búvárok a Marosban eltűnt két felnőttet és két gyermeket, de sikertelenül. 19 órakor ők abbahagyták a keresést, de a Temes és az Arad megyei katasztrófavédelem három-három egysége csónakokkal folytatta az eltűntek felkutatását. Kedden reggel újrakezdik a keresést.
A csónak a Temes megyei Perjámosnál (Periam) borult fel vasárnap. Összesen 12-en voltak rajta, a balesetben egy 3 éves szemlaki (Semlac) gyermek életét vesztette. A búvárok továbbra is keresnek egy 29 éves aradi és egy 31 éves nagylaki (Nădlac) férfit, valamint két nagylaki gyermeket.
Mint kiderült, a csónakot vezető 33 éves férfi jogosítvány nélkül ült a vízi jármű kormányához, és alkoholos befolyásoltság alatt állt. A csónaknak nem volt forgalmi engedélye - közölte a rendőrség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában