Románia

2022.02.27. 10:27

FRISSÍTVE l Gázrobbanás egy nagykárolyi tömbházban: az eddigi információk szerint 11 sérült van

Forrás: szatmar.ro

Agerpres

 

FRISSÍTÉS

 

A Szatmár megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két tűzoltóegységet és négy SMURD-mentőautót küldtek a helyszínre a tűz eloltására és a sérültek ellátására. A gázrobbanás a tömbház egyik negyedik emeleti lakásában következett be. Egy nő testfelületének 80 százaléka megégett, őt a SMURD mentőhelikoptere a nagyváradi megyei sürgősségi kórházba szállította. Három sérültet a szatmárnémeti sürgősségen kezelnek, további két áldozatot pedig kórházban. A nagykárolyi polgármester a Facebook-oldalán közölte, hogy gondoskodnak a lakáskárosultak elszállásolásáról. "Ez volt az utóbbi évek egyik legnagyobb szerencsétlensége Nagykárolyban" - írta Kovács Jenő. A polgármester röviddel a gázrobbanás után helyszíni terepszemlét tartott az érintett tömbháznál.

*

Tizenegy személy sérülését okozó gázrobbanás történt vasárnap reggel egy nagykárolyi tömbházban. A Szatmár megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két tűzoltóegységet és négy SMURD-mentőautót küldtek a helyszínre a tűz eloltására és a sérültek ellátására. A gázrobbanás a tömbház egyik negyedik emeleti lakásában következett be. Az eddigi adatok szerint 11 személy sérült meg. A helyszínre tart egy SMURD-mentőhelikopter is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában