Voks24

2024.04.15. 21:56

Deutsch Tamás: június 9-én söprűzzük ki a háborúpárti bürökratákat! (videó)

A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról, a fideszes és KDNP-s képviselőjelöltek „csatasorba” álltak – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a párt európai parlamenti listavezetője hétfőn a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban.

MW

Deutsch Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

„Soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most június 9-én” – fogalmazott a politikus.

Deutsch Tamás azt mondta: 

a brüsszeli bürokrácia háborús uszítóként lép fel és a politikai zsarolás eszközeivel akarja Magyarországot az ukrajnai háborúba sodorni. Ezt a brüsszeli háborúpárti álláspontot támogatja a magyar „dollárbaloldal”

 – tette hozzá.

Deutsch Tamás kijelentette: „mi, fideszes és KDNP-s képviselők a magyar polgárok békepárti álláspontját fogjuk a jövőben is képviselni”, mint ahogy ellentmondunk Brüsszel migrációt támogató álláspontjának.

Megvédjük Magyarországot, nem engedjük, hogy Magyarországból „bevándorlóországot” csináljanak. Ugyanúgy ellen fogunk állni Brüsszel genderideológiai őrületének – hangsúlyozta a politikus.

Deutsch Tamás kiemelte: megvédjük a magyar gyerekeket, nem engedjük, hogy genderideológiai érzékenyítők lepjék el a magyar óvodákat és iskolákat.

A június 9-i választáson „ki kell söprűznünk a brüsszeli bürokrácia háborúpárti, migránssimogató és genderideológiai őrületet képviselő tagjait, mint ahogy velük együtt a magyar dollárbaloldal Brüsszel-barát képviselőit, mert nekünk, fideszes és KDNP-s képviselőknek Brüsszelben is Magyarország az első” – fogalmazott.

Menczer Tamás: a Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Menczer Tamás közölte: 

a Fidesz országos választmánya hétfőn elfogadta a megyei, a fővárosi és az EP-listát is.

Hozzátette: az önkormányzati választáson a Fidesz indítja a legtöbb jelöltet a pártok közül.

A politikus beszámolt arról, hogy ötvenezer aktivista segíti a kampányt az elkövetkező hetekben, ezer helyen jelennek meg standdal, és azokat, akik korábban erre felhatalmazást adtak, személyesen is megkeresik.

A választás tétje óriási, ennek megfelelően „rendezték be” az előttük álló kampányidőszakot – mondta a kommunikációs igazgató.

A kormány és a kormánypártok békepártiak, míg a baloldal – „a tények és a saját vallomásuk alapján” – háborúpárti, ezért olyan embereket kell Brüsszelbe küldeni, akik a magyarok érdekeit képviselik – emelte ki.

Magyarország akkor jár jól – tette hozzá –, ha Orbán Viktor a miniszterelnök és a Fidesz-KDNP adja a kormánypárti szövetséget, és a településeken hozzájuk köthető emberek vannak.

Látjuk, hogy Budapesten mi van. Ha a baloldal nyeri a főpolgármesteri és a települési polgármesteri pozíciókat, akkor nem a település fejlesztésére koncentrál, hanem a települést egy erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz. Ez pedig nem a település érdeke

– hangoztatta.

Menczer Tamás megerősítette, hogy a Fidesz kitart a békepárti álláspont mellett, azonban az ország békéjének és a kormány békepártiságának megőrzése „nem egy lezárt folyamat, ez egy folyamatos küzdelem”.

Úgy fogalmazott: „lépésről lépésre kell megvédeni a békepárti pozíciót, az ország békéjét és biztonságát. A nyomás óriási rajtunk és egyre növekszik”.
„Nem küldünk katonákat az ukrajnai háborúba és a békepárti pozíciót is megvédjük, ha a magyar emberek ebben támogatnak bennünket” – hangsúlyozta Menczer Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában