Fizikai abúzus, zsarolás

2024.03.28. 10:41

Ezek voltak a legerősebb állítások Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

Varga Judit házassága mélypontjairól vallott Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján szerdán közzétett interjúban. A volt igazságügyi miniszter öt legerősebb állítását emelte ki a Mandiner a legutóbbi, ezzel kapcsolatos cikkében.

MW

Forrás: FrizbiTv képernyőfotó

Magyar Péter késsel fenyegetőzött

Az egyik legdurvább eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be. Ezek után Magyar egy késsel kezdett mászkálni a házban.

Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni

 – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Bezárta egy szobába, a gyermeke szabadította ki

„Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani – akkor már miniszter voltam” – mesélt el Varga egy másik súlyos esetet.

Ez után elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki: a nagy fiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki

– fogalmazott, majd hozzátette: minden gyerekük emlékszik még erre a jelenetre.

Magyar Péter eljátszotta, hogy öngyilkosságot követett el

Varga Judit elmondása szerint, Magyar Péter egyszer azt is eljátszotta, hogy öngyilkosságot követett el – írja a Mandiner. Mint mondta, feküdt mozdulatlanul, mellette pedig egy üres nyugtatós doboz volt. Nem válaszolt, Varga hiába szólongatta, így ijedten kihívta a mentőket.

A terhessége alatt nekilökte egy ajtónak 

Az igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban, elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt.

Elmondása alapján: terhessége és kismama ideje alatt egyébként többször is megalázta őt Magyar. A legfájóbb az volt számára, amikor, első szülsése után nem tudott betelni gyermekük látványával és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelet: „Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?”.

Magyar Péter a gyermekeket is fenyegette

Azonban Magyar Péter nemcsak Varga Juditot fenyegette, hanem a gyerekeket is. Egy ponton azt mondta nekik: 

A mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni.

Vagyis Magyar Péter a gyerekek fenyegetésével és megfélemlítésével akarta zsarolni Varga Juditot.

A Mandiner teljes cikke ITT olvasható el. 

Menczer Tamás: aki a saját családjához nem lojális, az máshoz sem lesz az

Magyar Péternek egyetlen ember fontos, Magyar Péter – ismételte meg Menczer Tamás a Facebookon közzétett videójában. A külügyi államtitkár megjegyezte: aki a saját családjához nem lojális, az máshoz sem lesz az. Menczer Tamás szerint sok probléma van Magyar Péterrel, s nem kell ehhez pszichológusnak lenni, hogy valaki ezt lássa. 

Menczer szerint Magyar Péter azzal, amit tesz, csak a baloldal szekerét tolja, de legfőképp a saját magáét. „Politikai kalandorok által nem hagyhatjuk veszélyeztetni mindazt, amit 13-14 év alatt kemény munkával felépítettünk” – zárta gondolatait az államtitkár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában