DK-hisztéria

2023.08.17. 11:00

Gyurcsány Ferencék nem mennek el az atlétikai világbajnokság megnyitójára

A DK azt közölte, hogy sem a DK országgyűlési képviselői, sem Budapest főpolgármester-helyettese, Bősz Anett, sem a DK kerületi polgármesterei nem mennek el a nemzetközi sportverseny nyitóünnepségére.

MW

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke

Forrás: Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

Mint fogalmaztak, a Demokratikus Koalíció nem hajlandó ünnepelni az Orbán-rendszert, amely megszorításokkal fojtogatja a magyarokat, köztük a budapestieket. – Ezért nem fogunk együtt parolázni a fideszes pártkatonákkal és milliárdosokkal – jelentették ki.

Bár a megnyitón nem vesznek részt, azért mindenki megnyugtatására közölték, hogy a DK sok sikert kíván az atlétikai vb minden versenyzőjének, és állításuk szerint teljes szívükből szurkolnak a magyar csapatnak – írja a Magyar Nemzet.

Ezzel a DK szembement Karácsony Gergely főpolgármesterrel, aki végül úgy döntött, mindenképpen elmegy a világbajnokság megnyitójára, sőt a stadionba is beteszi majd a lábát. 

A teljes cikk ITT olvasható. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában