ERDON Helyi sport hírek

2008.06.26. 14:11

Laza program kezdésként

<p>Szatmárnémeti – Az elmúlt két napban tartott „edzés” után augusztus 4–ig egyénileg készülnek majd a szatmári lányok a kosárlabda–bajnokságra.</p>

Szerdán még nyolcan, csütörtökön azonban csak hat lány ment el a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapatának edzésére, melyet az új szakvezető, Dan Fleşeriu tartott a Gyurkán György Sportteremben. „Van aki családi okokra hívtakozva maradt távol, és van aki éppen érettségizik, azért nem jelent meg az edzésen” – mondta Fle§riu. Az edző hozzátette: „Egyelőre csak az a szándékom, hogy lássam a szatmári lányok képességeit. Vannak hiányosságok, ezeket kell majd bepótolni augusztus 4–ig, amikor már teljes létszámban kezdjük meg a felkészülést a bajnoki idényre.” Addig a szatmári játékosoknak egyéni felkészülési programjuk lesz. Mindkét nap a nagyszebeni szakvezető „oktatta” a lányokat, csak a végére volt alkalmuk a játékosoknak „labdázni”. „Nagyon nehéz dolgunk lesz a bajnokságban. A lányoknak minden szempontból fel kell készülniük az idényre” – tette hozzá Fleşeriu, akinek a testnevelési egyetem mellett pszihologusi végzettsége is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!