Kék hírek

2024.04.26. 17:50

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 121 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 59.895 lej. Elvettek továbbá négy jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 74 büntetést osztottak ki, 28-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, egyet ittas vezetésért, egyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 14-et egyéb kihágásokért. 

Letartóztatás. A rendőrség letartóztatott csütörtökön egy 45 éves vedresábrányi férfit, akit a margittai bíróság két év letöltendő börtönbüntetésre ítélt felfüggesztett jogosítvánnyal való járművezetésért. A férfi a nagyváradi börtönben fogja letölteni a büntetését. 

Faügylet. Egy diófási kereskedelmi egységnél végzett ellenőrzést a rendőrség és az erdészeti gárda. Mint kiderült, 2023. november 3-án a cég egyik munkatársa 20,64 köbméter olyan fát vett át, melyről nincs beszerzést igazoló dokumentum. A céget 5000 lejre büntették és elrendelték a 20,64 köbméter fa értékének, 5.469,9 lejnek az elkobzását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!