Támogatott tartalom

2021.09.17. 15:01

A Mágikus Láda kinyílik szombaton a nagyváradi ERA Parkban!

A mágia és a szórakozás egyesül ezen a hétvégén a nagyváradi ERA Parkban.

Szeptember 18-án, szombaton 11 órai kezdettel minden gyereket várnak az Aradi út/Calea Aradului 62. szám alatt lévő kereskedelmi központ rendezvénytermébe, ahol megtekinthetik a Mágikus Láda című előadást. Egy különleges díszletben, Sorin és Nuți Drobanțu színészek (két aradi fiatal, akik a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen végeztek, majd mesterképzést végeztek animációművészetből, és létrehozták a SOSONUTI vállalatot) különböző típusú bábokat, többek között marionetteket használnak, hogy megragadják a kicsik tekintetét.

Egy zenés előadásról van szó, melyet animációval fűszereznek, a szereplők pedig élőben énekelve mesélik el történeteiket, az eredeti szöveget felhasználva.

Ez a ,,recept” megragadja a kisgyermekeket, melyet az is bizonyít, hogy évek óta az ország több városában sikert arattak az előadással.

A járványhelyzet miatt a rendezvényteremben maximum kétszázan tartózkodhatnak, kötelező a távolságtartás betartása és a maszkviselés.

A belépés mindenki számára ingyenes.

Gyertek, hogy együtt érezzük a mágiát!

 

Fizetett hirdetés!

CH 13882

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában