Sport

2024.01.25. 16:40

Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Crișul

Forrás: Teodor Biriș

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul 29 játékossal a fedélzeten kezdte meg felkészülését a III. Liga 10. csoportjának tavaszi mérkőzéseire. A biharszentandrásiak a negyedik helyen állnak a pontvadászatban és minden esélyük megvan rá, hogy a felsőházban folytassák majd a küzdelmeket. A klubhoz három új váradi játékos csatlakozott, név szerint Flaviu Bodea (21 éves, kapus), Flaviu Drăgan (26 éves, védő) és David Farcaș (17 éves, középpályás). Bodea a Foksányi VSK-től, Drăgan a Nagyváradi Bihar FC-től, míg Farcaș a Nagykárolyi Victoriától érkezett a szentandrási alakulathoz. Hivatalosan még egyikük sem írt még alá a Crișulhoz, a tárgyalások még folynak.
Gheorghe Ghiț tanítványai öt barátságos mérkőzésen lépnek pályára a bajnokság márciusi indulása előtt. Az első találkozón Fugyivásárhelyi VSK-val (február 3.), a másodikon a harmadosztályú Karcaggal (február 10.), a harmadikon a Nagykárollyal (február 17.), a negyediken a Lippai Șoimii-val (február 24.), míg az ötödiken a Temesvári Polival (március 2.) mérkőznek meg. A Biharszentandrás március 9-én játsza idei első harmadosztályú összecsapását, ellenfele a Kolozsvári Sănătatea lesz idegenben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában