VSK

2020.01.13. 16:05

Tornagyőztesek lettek Mezőtúron a kézilabdázók

Megkezdte felkészülését a tavaszi idényre a Nagyváradi VSK másodosztályú férfi kézilabda-csapat: George Tăutu legénysége múlt hétvégén a magyarországi Mezőtúron vett részt egy barátságos tornán, a rendező Mezőtúri AFC Syngenta, a Nagyatádi Rinyamenti KC és a Makói KC társaságában.

Forrás: sportschau.de

A sorsolást követően a váradiak a Makói FC-vel kerültek össze az elődöntőben, és 18–18-as félidő után 34–32 arányban nyertek. A román másodosztályban érdekelt váradi együttes a döntőben a – Nagyatádot legyűrő – házigazdákat is legyőzte, így tornagyőzelmet ünnepelhetett, a harmadik helyen a Makói FC végzett, míg a negyedik Nagyatád lett.

Január 16-18. között a nagyváradiak a Székelyudvarhelyi KC által szervezett tornán indulnak, ahol a vendéglátó másodosztályú (C csoport, első hely) csapaton kívül két Nemzeti Ligás együttessel, a Bukaresti Steauaval és a Fogarasi VSK-val is megmérkőznek.

A VSK – tíz győzelmének és egy-egy döntetlenjének, illetve vereségének betudhatóan – a D csoport első helyén telelt. A tavaszi első fordulóban, január 26-án a Târgu Jiui Constantin Brâncuși együttesét fogadja az Antonio Alexe Sportarénában.

 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában