Meghívás

2019.11.26. 16:48

Váradon játszókkal készül az EB-re a pólóválogatott

edited by Zsolt

Négy, Nagyváradon játszó vízilabdázó is meghívót kapott a román válogatottba, amely jövő hétfőtől a focșani-i közös edzőtáborozással kezdi meg a felkészülést a 2020. január 12-27. között Budapesten megrendezendő Európa-bajnokságra. A focșani-i összetartást a bukaresti követi december 12-24. között, majd 26-31. között a nemzeti együttes Grúziában (Georgia) nemzetközi tornán vesz részt. 2020. január 2-12. között újabb edzőtábor lesz Izvorani-ban, s egy soros nemzetközi torna, ezúttal Szlovákiában.

A váradi pólócsapatból Vlad Georgescu (a képen), Silvian Colodrovschi, Vlad Dragomirescu és Szabó Roland kapott meghívót. A keret többi tagja: Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Gheorghe Mihnea, Victor Antipa, Nicolae Oanță (Bukaresti Steaua), Șerban Abrudan, David Bota (Bukaresti Dinamo), Tudor Popescu (Brassói Corona), Cosmin Radu (Mladost Zagreb), Tiberiu Negrean (Spandau 04 Berlin), Gergelyfi Róbert (Szentes) és Vancsik Levente (Debrecen).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában