Megbeszélések

2024.03.27. 15:39

Váradra látogatott az Országos Versenyhivatal vezetősége

Ciucur Losonczi Antonius

Váradon tartózkodik ezekben a napokban az Országos Versenyhivatal elnöksége. A polgármesteri hivatalban szerda délelőtt, alig öt percet tartott sajtótájékoztatóján Bogdan Chirițoiu igazgató elmondta, hogy ez egy rutineljárás, minden évben elmennek négy-öt nagyobb városba, gazdasági központba. Nagyváradon megbeszéléseket folytatnak a helyi önkormányzat és megyei tanács vezetőivel a különböző projektekről, befektetésekről. Elmennek az állami egyetemre is, ahol a gazdasági képzés fontosságáról tárgyalnak, és találkoznak az üzleti szféra képviselőivel, akiket arról tájékoztatnak, hogy mit szabad tenniük és mit nem versenyhelyzetben.

Gyerkó László elnökségi tag portálunknak elmondta, hogy az állami segélynyújtás formáiról is tájékoztatják az érintetteket. Fontosnak tartják, hogy a Nokian Tyres beruházása megvalósuljon, és számos egyéb, kisebb ügyre is kitérnek, hiszen több nagyvállalatnak Váradon is működnek telephelyei, melyeket érinthet a konkurencia témaköre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában