Gyász

2024.03.20. 07:47

Gyászhírek, március 20.

Szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, MÁRTON JÓZSEFRE (Székelyhíd) halálának 21. évfordulóján. Felesége, Erzsike, fia, Józsi, lánya, Erika.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SOMOGYI LAJOSNAK, Hegyközpályi község polgármesterének és családjának, szeretett testvére elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége, munkaközössége és az Állampolgársági iroda munkaközössége.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor a drága gyermek, testvér, keresztanya és sógornő, TÓTHNÉ POPOVICS BEÁTA ma 7 éve itt hagyott minket. „Amikor elmentél, kialudt egy csillag,/ Az angyalok a mennyországba hívtak./ De sajnos itt lent elvesztettünk téged,/ A legtisztább angyalát a földnek és az égnek./ Istenem, Teremtőm! Adj még nekünk erőt,/ Elviselni, hogy csak álmunkban látjuk őt./ Küldjél az égből hitet nekünk.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Bánatos családod.

*

Mély fájdalommal búcsúzik a Nagyváradi Német Demokrata Fórum közössége HELENE VODĂ tiszteletbeli elnöknőtől. Temetése március 21-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott!

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett halottunkra, JÁRI GYULÁRA, akit 10 éve kísértünk utolsó útjára. Megállunk sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. Szerető, bánatos családod.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy ÖZV. VOLNER IBOLYA (szül. VERES) hosszas, türelemmel viselt betegség után, életének 78. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése március 21-én 13 órakor lesz Feketeerdőn. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában