Best of Várad

2024.03.29. 08:42

Elkezdődött a szavazás a hétköznapi hősökre

Új szakaszába lépett a Best of Várad elnevezésű online verseny, jelentette be a csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Szabó József, az RMDSZ városi elnöke.

Ciucur Losonczi Antonius 

Elmondása szerint 416 jelölés érkezett a 12 kategóriában hétköznapi hősökre úgy, hogy mindegyik csoportban van öt-öt jelölt, akiket természetesen értesítettek erről, és beleegyeztek a jelölésükbe. Rájuk március 28. hajnaltól április 15-e délig lehet szavazni, a sajtótájékoztató időpontjáig (csütörtök 12 óra) már beérkezett 2573 voks a 60 jelöltre. Egy IP-címről kategóriánkét egy jelöltre lehet szavazni. Szabó József hangsúlyozta, hogy nem versenyeztetni szeretnék őket, hanem elismerni a munkájukat. Mint lapunk korábban beszámolt róla, Bestofvarad.ro elnevezéssel új projektet indított az RMDSZ Bihar megyei szervezete Nagyváradra, illetve a környékére vonatkozóan, mellyel díjazni szeretnék azokat a hétköznapi hősöket, akik kedvességükkel, figyelmességükkel, tudásukkal segítik a helyi közösséget, egy szebb, élhetőbb, otthonosabb hellyé varázsolva Nagyváradot. Kedvességükkel nap mint nap megkönnyítik, megszépítik az itt élő emberek életét, otthonosabbá formálva Nagyváradot, hiszen minden városlakóra szükség van ahhoz, hogy valódi közösségként éljünk, békességben egymás mellett. „Így szeretnénk kifejezni a tiszteletüket azok iránt, akik szívvel-lélekkel teszik a dolgukat” – fogalmazott Szabó József. A jelöltek között szerepel a Bihari Napló és az erdon.ro sportújságírója, Jósa Attila is az „Akik hitelesen informálnak” kategóriában, így arra bátorítjuk olvasóinkat, hogy szavazataikkal támogassák kollégánkat ebben a megmérettetésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában