Vásár

2024.03.28. 09:33

Bihari Termékek Vására Őssiben

Forrás: CJB

Csütörtöktől kezdve Nagyvárad Őssi negyedében is megszervezik a Bihari Termékek Vásárát: 14–18 óra között több mint harminc helyi termelő várja portékáival az érdeklődőket. A vásárt a továbbiakban minden csütörtökön az említett órákban szervezik meg. A vásárt szombatonként 9–14 óra között a Szent László téren, szerdánként 14–18 óra között pedig Váradszőllősön, a McDonald`s melletti téren tartják meg. A vásárokat kifejezetten a helyi termelők támogatására valósítják meg, a megye számos pontjáról érkeznek termékekkel: a kínálatban többek között bihari és borsi zöldségek, diószegi, székelyhídi és Várad dombvidékéről származó gyümölcsök, belényesi hústermékek, köbölkúti sajtok, síteri, diószegi, hegyaljai méz, mihályfalvi mézeskalács található. A vásár a Bihar Megyei Tanács, az Érmelléki Gazdák Egyesülete, Nagyvárad Polgármesteri Hivatala, Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) és Bihar Megye Fenntartható Fejlődési Ügynökség közös szervezésében valósul meg.
A helyi kistermelők továbbra is jelezhetik a vásáron való részvételi szándékukat az Érmelléki Gazdák Egyesületénél a targbihor@gmail.com emailcímen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában