Koncert

2024.03.15. 11:37

Az Evermind – Nirvana Tribute zenekar ismét Nagyváradon lép fel

A nagy sikerre való tekintettel az Evermind – Nirvana Tribute zenekar március 23-án visszatér Nagyváradra.

Fotó: BANDS THROUGH THE LENS

BN-összeállítás

A helyszín ezúttal a Lokal nevű szórakozóhely újonnan átadott koncertterme lesz, ahová nagyon sok szeretettel várják a Nagyváradon és környékén élő Nirvana-rajongókat. A zenekarnak, mióta legutóbb Bihar megye székhelyén járt, többek között lehetősége nyílt fellépni Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei rendezvényén, a Campus Fesztiválon, emellett telt házas koncertet adott Budapesten a budai Duna-parton található Dürer Kertben, valamint Hajdúszoboszlón teljes egészében eljátszották a Nirvana utolsó, In Utero című albumát is.

Fotó: BANDS THROUGH THE LENS

„A közelgő fellépésünk különlegessége abban rejlik, hogy a Nirvana 30 évvel ezelőtt, 1994. március 1-jén adta az utolsó koncertjét Németországban, Münchenben egy repülőgéphangárban. A frontember, Kurt Cobain alig egy hónappal később önkezűleg vetett véget életének, a zenekar pedig örökre feloszlott. Március 23-án Nagyváradon ennek a híres utolsó fellépésnek szeretnénk emléket állítani. A tőlünk megszokott módon igyekszünk a lehető legautentikusabb hangulatot megteremteni a Lokalban is, ennek érdekében a példaképeink által használt hangszerek és ruházat hiteles másolatait, valamint a turnéra jellemző egyedi díszleteket is elhozunk magunkkal” – olvasható a zenekar közleményében.

A koncert helyszíne: Lokal, Nagyvárad, Nagysándor József u. 1., kapunyitás 20 órakor.

Forrás: Evermind – Nirvana Tribute

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában