Programajánló

2024.05.02. 17:16

Zenés előadóest a Partiumi Keresztény Egyetemen

BN-összeállítás

Mennybemenetel ünnepén, május 9-én szeretettel hívnak mindenkit Bolyki László A Lélek húrjai című zenés előadóestjére a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemre. Az előadás 18 órakor kezdődik az Amfiteátrumban (Sulyok István utca 14–16. szám). A részvétel ingyenes, a perselyes adakozással Bíró István tragikusan elhunyt lelkipásztor családját támogatják.

„Bolyki László zenész, lelkigondozó, a nemzetközi versenygyőztes Bolyki Brothers énekegyüttes és a világ egyik legjobb szimfonikus zenekaraként számon tartott Budapesti Fesztiválzenekar tagjaként három évtizedes pályafutása során bejárta az egész világot, a Távol-Kelettől a Vadnyugatig. A Lélek húrjai című zenés, interaktív előadóestje során humoros, könnyed hangvétellel, ugyanakkor mély tartalommal átszőve elevenednek meg pályafutásának különös eseményei, a világ nagy színpadain, és persze a színfalak mögött megélt hihetetlen történetei, világhírű művészekkel való találkozásai, vagy éppen a zenetörténet nagyjainak tanulságos életeseményei. A Lélek húrjai-est során a lélekemelő történetek és a közös zenei élmények segítségével eltűnnek a falak, melyek elválasztják a nézőteret a színpadtól, a művészt a közönségtől, a Teremtőt a teremtményeitől, hogy egy igazi közösségi élmény jöhessen létre” – áll az esemény ismertetőjében.

Az est végén alkalom nyílik az előadó megjelent könyveinek megvásárlására és dedikálásra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában